Nieuws


NIEUWS


Een geweldig Ledeville Festival


De albumvoorstelling op Ledevillefestival in Gent was een knaller. Moustash bracht er ook een show vol truken van vroeger en truken van nu. Wie kent er nog de truuk van de citroen? Het bange konijn? Het vliegend paard?


Polderpunk, feestgedruis, vuur en gevaar op het Ledevillefestival 2024, met niemand minder dan de grote Bart Maris op vervangtrompet


Beter dan dit wordt het niet


Na vele jaren zwoegen komt moustash naar buiten met een waterval aan singles. Samen vormen deze 8 nummers het album 'Beter dan dit wordt het niet'. De singles worden ongeveer om de 4 dagen digitaal uitgegeven tussen 17 november en 11 december 2023. Op 12 december verdwijnen de singles en komt het album uit.


Officiële albumvoorstelling op 10 februari 2024 in GentMoustash in de gevangenis


Begin juli speelden we met Moustash in de gevangenis "De Nieuwe Wandeling" in Gent. Het was een indrukwekkende ervaring. Wat ons het meest bijgebleven is, is het spelen voor een publiek waarbij niemand op een smartphone zit te tokkelen. En dat elke vorm van humor toegelaten is (al dus de cipier). Met special thanks aan Jonas van Go To 11 voor de excellente geluidstechniek.URBANUS doet het nog


We deelden onlangs het podium met Urbanus Solo, op het machtige festival 'Moulin Rouge - Open Air' in Bever.
En jawel, Urbanus van Anus doet het nog steeds, hij had zelfs een paar verse moppen en updates van bekende liedjes. Helaas geen handtekeningen of selfies met deze grote meneer.

WE GEVEN ER EEN LAP OP


Benieuwd wanneer er nog eens een concert bij jou in de buurt is?